tisdag 7 augusti 2007

Tränat=D

känns ASUM! har tränat, de gick as bra=) M och jag dog bara lite, men jag orkade mer än jag trodde jag skulle göra=P så de var bra! fast jag känner redan nu hur jäkla trött och slö jag är i kroppen! när jag kom hem och skulle upp till rummet, mina ben pallade inte att ta dubbelsteg (jag kan seriöst inte ta ett steg i taget i trappor jag MÅSTE ta varannan, de är sjukt men... =P) dom pallade inte ens ta ett steg, jag typ kröp upp för trapporna haha...nää men nu så ska vi börja som vanligt igen=)

imorron drar jag till Gävle, blev ju inte Sthlm för han vi skulle låna lägenhet av dog...närrå men alltså han kunde inte låna ut den just nu, och de blir så sjukt dyrt om vi alla ska bo på hotell i typ 3-4 nätter i Sthlm=S så de blev Gävle, ska bo på hotell där, mitt i stan, 4*...blir nog bra de med=) dom har ju stan dom med, med massa affärer så jag ska nog kunna shoppa loss där med=P sen på torsdag kväll drar vi till vår stuga och sover där en natt, sen blir de edsbyn över dan på fredag och träffar fölket där och sen hem på kvällen...visst Sthlm hade blivit så sjukt mycket bättre men detta blir nog kul de med=P

fast ska upp halv sex imorron=S känns piss! men jag kan ju sova i bilen till Gävle...äh nu ska jag sitta här och nörda mig i nån sekund till, sen måste jag packa och sen ska jag nog lägga mig=)

vi hörs när jag kommer hem, puss & kram!

Inga kommentarer: